Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Ciclisme


 

 

 

BTT en la UV

 

En BTT (bicicleta de muntanya), les eixides són d'una durada d'entre tres i quatre hores de pedaleig, que amb els desplaçaments al lloc d'eixida i els descansos es converteixen en 4 o 5 hores, és a dir, tot el matí del dissabte, amb uns 30 – 40 Km de recorregut, d'una dificultada mitjana i a un ritme assequible a qualsevol amb una mínima preparació. Intentem cercar recorreguts en un entorn natural atractiu. Molts d'ells són llocs emblemàtics de la Comunitat Valenciana i alguns d'Aragó i Castilla La Mancha. Això implica desplaçaments, encara que no massa llargs, però aquesta molèstia està àmpliament compensada.

En el web d'alguns membres del grup pots fer-te una idea de l'orientació de l'activitat:

www.uv.es/pitarque/mtb

http://www.uv.es/gabibtt/

Abans d'inscriure't

El nivell o experiència que tingues no és important, però potser necessites d'un període d'adaptació en què comptaràs amb tota l'ajuda necessària.

La bici

Necessites una bicicleta específica de muntanya en bones en condicions, no necessàriament cara, però sí amb determinades característiques. Si necessites fer qualsevol consulta en aquest sentit, estem a la teua disposició. També t'ajudarem a ajustar la posició a les teues mesures.

Llicència federativa

La llicència de cicloturista de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana haurà de tramitar-se com a màxim una setmana abans de la primera eixida. El tràmit de presentació i recollida de la llicència ho farem des del Servei d’E.F., però hauràs de fer-nos arribar, per correu-e o per correu intern la documentació necessària.

Més informació

 
Consulta els teus dubtes a penya.ciclista@gmail.com

 

  • Esports/Activitats
  • Formació