Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Competicions Internes

L'Àrea de Competicions és la responsable d'organitzar i coordinar tota l'activitat competitiva de la Universitat de València. El nostre principal objectiu és fomentar la competició en l'àmbit de la comunitat universitària, tant a nivell intern com autonòmic, nacional i internacional. Las competiciones que la Universidad de Valencia organiza o en las que participa son:

Campionat de la UVEG. La universitat organitza competicions en distints esports, d'equip i individuals, dels que cada any es proclamen els campions de la Universitat de València.
En aquests campionats poden participar els membres de la comunitat universitària, estudiants, PDI i PAS. També s'organitzen competicions en alguns esports dirigides únicament al personal de la universitat (PDI i PAS).
En els esports d'equip els components poden pertànyer a titulacions distintes, llevat que s'indique el contrari en algun campionat en concret.

Trofeu del Rector. A continuació del Campionat de la UV se celebra el Trofeu del Rector, amb el que culminen les activitats de competició interna de cada curs.

Esports:

  • Esports Individuals. En els esports individuals la inscripció és a títol personal. Cada esport té la seua pròpia normativa i en alguns casos pot haver-hi diverses categories. Selecciona l'esport per a accedir a la informació i procediment d'inscripció.
    • Pots participar en aquests esports: Atletisme, bàdminton, escacs, esgrima, frontenis, judo, kendo, orientació, pàdel, pilota, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, triatló i volei platja.
  • Esports d'equip. Els equips es formen per iniciativa dels interessats que han d'estar representats per un delegat d'equip que a més de poder participar com a jugador és la persona encarregada de les relacions del seu equip amb l'organització. Selecciona l'esport per a accedir a la informació i procediment d'inscripció.
    • Pots participar en aquests esports: Bàsquet, básquet 3x3, futbol 7, futbol sala, rugbi 7 i voleibol.

Calendaris, resultats i classificació d'esports d´equip

Accedir per l´esport corresponent.

Calendaris, resultats i classificació d'esports Individuals:

Accedir per l´esport corresponent.

  • Esports/Activitats
  • Formació