Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Escoles Esportives

A fi d'oferir un tipus d'esport de caire ludicoeducatiu, volem apostar per una pràctica esportiva plantejada sense competició.

Segons la modalitat esportiva, el plantejament de sessions d'entrenament és diferent. Si vols tenir tota la informació referent a un determinat esport, punxa en aquest esport en qüestió en la llista que tens a la dreta. Hi trobaràs les característiques de l’Escola (dies d'entrenament, forma de pagament, grups i campus on es fa, etc.)

 

La inscripció comença el 16 de setembre, fins a cobrir el nombre de places oferides.

Els entrenaments de l'escola esportiva són:

1º quadrimestre: de l'1 d'octubre de 2013 al 31 de gener de 2014.
2º quadrimestre: de l'1 de febrer de 2014 al 31 de maig de 2014.

 

Per realitzar aquestes activitats cal pertànyer a la comunitat universitària UVEG o estar en possessió de la Targeta Esportiva.


Si vols aplicar en competició l'esport que practiques en l'Escola Esportiva, pots informar-te’n en "Competicions" i una vegada allí en "Competició Interna". Els monitors i entrenadors de les escoles esportives us podran guiar i informar.

Per la pràctica en les Escoles esportives es pot obtenir 1 crèdit  ECTS.
 

L'entrada a l'automatrícula està situada, en la pàgina principal i en l´apartat automatrícula.
Les directrius de l'obtenció d'aquest crèdits ECTS, es poden veure entrat en l'apartat corresponent, el qual apareix també en la pàgina principal.

  • Esports/Activitats
  • Formació