Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports

Beques MBA per a estudiants amb discapacitat

L'objectiu de les beques és motivar la participació i el seguiment dels Jocs de les Universitats Europees de 2016

El passat 9 de juny, a Ljubljana (Eslovènia), el Cotrugli Business School (CBS), juntament amb els Jocs de les Universitats Europees de 2016 (EUG), l'Associació Europea d'Esport Universitari (EUSA) i el Comitè Paralímpic Europeu (EPC), van signar un acord de col·laboració per engegar un projecte de beques MBA online, dirigit a estudiants amb discapacitat en el marc europeu.
A partir del 15 de juny, estudiants europeus de grau o màster que tinguen un nivell fluït d'anglès, tindran la possibilitat de sol·licitar una de les 20 beques completes per al MBA online que s'ofereixen des del Cotrugli Business School. Les organitzacions associades esmentades anteriorment busquen fomentar i motivar l'alumnat, especialment l'estudiantat amb discapacitat, de participar i seguir els Jocs de les Universitats Europees de 2016 i els esdeveniments relacionats, on aplicar i continuar amb la seua formació permanent.
La signatura de l'acord va tenir lloc a les instal·lacions de l'Associació Europea d'Esport Universitari a Ljubljana, on els representants de les diferents entitats van compartir la seua visió d'aquest conveni de cooperació.
Lynne Montgomery, vicepresident de Cotrugli Business School, va comentar que el projecte “és molt significatiu, ja que necessitem una plena integració de les persones amb discapacitat en la societat i donem les gràcies a tots els nostres socis pel suport increïble que hem aconseguit. Aquest acord també preveu tutories i la possibilitat de treballar amb empreses, que poden ser potencialment interessants de cara a la futura cerca d'ocupació per a ells”. Més informació sobre les beques MBA per a estudiants amb discapacitat i per a la presentació de sol·licituds: www.cotrugli.org/eug2016.