Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports

Taller de dansa contemporània a la Universitat

La Universitat acollirà el Workshop Internacional de Dansa Contemporània ENSMOU 2015

La dansa contemporània inundarà les instal·lacions de la Universitat de València entre el 3 i el 5 de juliol amb la cinquena edició del Workshop Internacional de Dansa Contemporània ENSMOU.
El workshop és una proposta de la Universitat i de Mou Dansa, una companyia de jove creació, oberta i dinàmica, que des d'un primer moment, a més de dur a terme la seua tasca creativa, ha tingut la inquietud de poder oferir a ballarins residents a València i de tot el món la possibilitat de contactar amb coreògrafs i professors de primera línia. Pels seus cursos han passat ballarins i coreògrafs de prestigi internacional: Anton Lacky, Peter Jasko, Lali Ayguade, Yim Young Kim, Gustavo Ramírez, Mónica Cervantes, Slomi Bitton o Asun Noales són alguns dels professors que han impartit classes en aquests cursos.
L'objectiu del taller és generar un espai d'aprenentatge i intercanvi tant per als professors com per als ballarins a través de la pràctica de la dansa contemporània. La Universitat es presenta com el marc perfecte per acollir aquest taller, com a continuació de l’aposta per difondre i donar a conèixer encara més la dansa contemporània.
Més informació i inscripcions en www.danzasuv.com/contemporanea