Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports

Raquel Mateu es proclama campiona d'Espanya de tenis de taula

Esportistes pertanyents a l'escola de tenis de taula de la Universitat van participar en el Campionat

Álvaro Álvarez, Raquel Mateu, Francisco Javier Martín i Carlos Pérez, esportistes pertanyents a l'escola de tennis de taula de la Universitat de València, van disputar el Campionat d'Espanya de tennis de taula en representació del Club Mediterrani i el CTT Marenostrum.
En individual classe femenina el triomf va ser per a la jugadora del Mediterrani Raquel Mateu, que es va imposar a Pilar González, del CDTM Rivas Promeses. La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València (CDPDAUV), en la seua aposta per la promoció d'activitats físic esportives inclusives, dóna suport, a través del seu programa d'ajudes, a dos estudiants integrants de l'equip Club Mediterrani. Gràcies al treball conjunt realitzat per la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, la Universitat de València, la CDPDAUV i el tècnic responsable d’aquesta, Txema Grau, es manté una oferta esportiva inclusiva que ha funcionat a la perfecció durant aquest curs, motiu pel qual l'escola ha ampliat la seua oferta durant el mes de juny.
L'Escola reprendrà l’activitat a l'octubre, dilluns i dimecres, de 18.30 a 20.00 hores, a la sala nord de l'Aulari V de la Universitat de València.