Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports

Els ritmes més salsers inundaran les instal·lacions de la Universitat

El I Festival Salser Universitat de València tindrà lloc el pròxim 19 de maig

La Universitat de València, mitjançant el Servei d’Educació Física i Esports, organitzarà el I Festival Salser Universitat de València, que té previst realitzar-se el pròxim 19 de maig de 2013 a les instal·lacions esportives del campus de Blasco Ibáñez.
L’esdeveniment es caracteritza pel seu caràcter benèfic, ja que els beneficis aniran destinats a l’Associació Arts, Cultura i Desenvolupament, i compta amb joves figures del ball i destacats professors i grups de ball invitats. Una trobada on tots els assistents podran accedir a tallers d’iniciació i perfeccionament de diversos balls i ritmes llatins, exhibicions i orquestra en directe.
Per a aquesta primera edició del festival, l’organització ha confeccionat un programa variat, assequible des del punt de vista econòmic (15 €), que intenta arribar a tots els sectors de la població i dóna molt de protagonisme a les figures del ball local com a promotors de la salsa i els ritmes locals.
L’esdeveniment disposa de la seua pròpia pàgina web, on les persones interessades podran trobar tota la informació més detallada i la inscripció al I Festival Salser Universitat de València: www.festivalsalserouv.com
Un esdeveniment solidari
A més, el I Festival Salser naix amb l’objectiu benèfic de donar suport a institucions promotores del desenvolupament sostenible a través de la cultura. En aquesta primera edició, els beneficis es destinaran a l’Associació Arts, Cultura i Desenvolupament, una entitat sense ànim de lucre que vol contribuir als processos d’integració dels col·lectius d’immigrants, promovent campanyes de sensibilització que afavorisquen l’acostament i la comprensió de la situació actual.
L’Associació treballa en la identificació, l’elaboració, el desenvolupament, el seguiment i l’avaluació de projectes de cooperació cultural al desenvolupament. Per a això, promou la trobada de diferents cultures a través de l’art i fomenta l’acostament de la cultura a la població en totes les seues vessants. Així mateix, intenta promoure la mobilitat i col·laboració entre artistes espanyols i de països en vies de desenvolupament per a afavorir la integració i el coneixement d’altres realitats culturals.