Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Golf

 

El golf és un esport sobretot estratègic que, tanmateix, té molts bons beneficis per al manteniment de la salut. Es, essencialment, un exercici aeróbic que modifica positivament la teua salut cardiovascular i cerebrovascular.

D´acord amb la tècnica que s´utilitze i la distància que hi haja al forat, els gestos tècnics poden ser predominantment de potència o simplement de precisió.

Un swing és un gest de forÇa explosiva, millora la potència muscular i la coordinació neuromuscular. Si el trasllat entre un forat i l´altre el fas caminat (el més aconsellable), estaràs fent un exercici aer`bic excel.lent que protegirà el teu cor i cervell. Un joc de 18  forats pot implicar fer una caminada de 8 i 12 quilòmetres. El golf, a més, millora la coordinació ull-manual per la qual cosa manté actiu el cervell.

 

Lloc on símparteixen les classes:

Foressos Golf (Campo de Golf)

Les classes: aprenentatge del swing i possibilitat d´eixir al camp. Classes dúna hora en grup. No cal portar-hi material. Roba còmoda i sabatilles d´esport.

Localització: eixida 358 de la A7-N340 Alacant interior Albacete

GPS 39º  18´46´´ N , 26´17´´ W

 

1 QUADRIMESTRE:
  26 de setembre
/2014  al 31 de gener/2015
2º QUADRIMESTRE:
  1 febrer/2015 al 31 de maig/2015

PREU:
Comunitat Uveg: 80€ grups de nivell iniciació  i 92€ de nivell mitjà  (14 classes)
Particulars: Targeta Esportiva+Activitat
I

INICI DE LA ACTIVITAT DE GOLF PRIMER CUADRIMESTRE:  divendres 26 de setembre 2014


Es paga 5o% de las fitxes (canxa de páctiques) per als grups de nivell2 de iniciació i nivell mitjà.

 

  • Esports/Activitats
  • Formació