Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Futbol Sala


  

 

 

 

 

 

Campionat de futbol sala de la Universitat de València 2014 - 15. 

 

 

Futbol sala masculí


El Campionat de futbol sala de la Universitat de València se celebra en dues fases. La primera fase té lloc de forma simultània al campus de Burjassot, Blasco Ibáñez i Tarongers. La segona fase, denominada Fase Intercampus reuneix als equips millor classificats en cada campus que competeixen pel títol de Campió de la Universitat de València. A més, en cada campus es proclamen els equips vencedor i finalista del campus.


Els equips poden inscriure's en la competició del campus que desitgen, però únicament en una d'elles. Un jugador no podrà formar part més que d'un equip de futbol sala.

 

Termini d'inscripció d'equips:

15 de setembre al 16 d'octubre de 2014


Fase de Campus (sistema de competició i grups, veure enllaços per campus en la capçalera)

 


Fase Intercampus
 

La integren els 16 millors equips dels tres campus que es classifiquen en un nombre proporcional a la participació en la competició de cada campus. Se celebra pel sistema d'eliminatòria i l'equip vencedor és proclamat campió de la Universitat.


El Torneig Intercampus 2014-2015 se celebra del 14 al 24 d'abril de 2015. En l'enllaç situat en la capçalera d'aquesta pàgina estarà la informació actualitzada de la competició.


Femení
 


El Campionat de futbol sala de la Universitat de València se celebra pel sistema de lliga en funció del nombre d'equips.

Termini d'inscripció d'equips:

15 de setembre al 16 d'octubre de 2014

 


Trofeu del Rector
 


El Trofeu rector s'organitza mitjançant sistema mixt en dues fases, la primera de lligueta de classificació en grups de tres o quatre equips i la segona mitjançant eliminatòria a partit únic. 

El Trofeu Rector se celebra del 23 de març al 14 de maig de 2015. Consta d'una fase classificatòria en la qual participen els equips distribuïts en grups de quatre o tres equips. Es classifiquen els dos primers equips de cada grup que, juntament amb els equips que disputen el Torneig Intercampus, jugaran una fase eliminatòria a partit únic. Les finals se celebren el dia 14 de maig.


Termini d'inscripció:

Els equips participants en el campionat intern hi estan inscrits directament però deuen confirmar la seua intenció de participar abans del 20 de febrer. 

 

Quotes:

Campionat intern


Inscripció d’equips masculins: 70 €
Inscripció d'equips femenins: 50 €


Trofeu rector

Inscripció per a equips de nova creació: 20 €

Calendaris, resultats i classificacions


 Crèdits ECTS


La participació en la competició interna permet l'obtenció d'un crèdit ECTS per temporada. Es requereix jugar un nombre mínim de partits. Consulta els requisits.
 

Contacta amb l'organització:

Campus de Blasco Ibáñez

Tel. 96 398 3263
Secretaria:
Dilluns a divendres, 10:30 a 13:30h
Dimarts i dimecres, 16:00 a 18:00h
competi.blascoibanez@gmail.com


Campus de Burjassot

Tel. 96 354.45.76
Secretaria:
Dilluns a divendres: 11:00 a 14:00h
competi.burjassot@gmail.com

 
Campus dels Tarongers

Tel.: 96 386 4298
Secretaria:
Dilluns a divendres, 10:30 a 13:30 h.
Dilluns: 16:00 a 18:00 h.
competi.tarongers@gmail.com

  • Esports/Activitats
  • Formació