Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Pliomètric Mix

 

PLIOMETRIC MIX

 

PLIOMETRIC MIX fa servir el calçat de més baix impacte del món. El seu sistema IPS redueix l’impacte fins un 80%. S’utilitzen per a programes de fitness en grup, per a fer jogging segur, per a perdre pes, per a entrenament professional, per a rehabilitació després de lesions o cirurgies, i també en educació física per a nens.

 

Proporcionen importants beneficis per a la salut i contribueixen a estar en forma sense que les articulacions patisquen lesions. Són molt segures, estables i fàcils d’usar per a persones de totes les edats.

 

 

Les investigacions realitzades indiquen que el consum de calories és de 750 calories de mitjana en una sessió de 50 minuts de PLIOMETRIC MIX®.

 

Amb aquest programa també s’incrementa la força i la resistència muscular, així com la densitat dels ossos, ja que protegeix les articulacions i millora la postura. És un entrenament apte per a totes les edats gràcies al fet que l’execució és senzilla i la metodologia d’ensenyament fluida. Es pot assolir els objectius de diferents grups d’edats i gènere, i crear un programa apte per a tothom.

 

 

Pliometric MIX ha solucionat els dos problemes de l’entrenament més importants: les lesions i l’avorriment.

 

MÉS INFORMACIÓ ACÍ(Descarga de Video .mov de 200 MBs)

 

 

  • Esports/Activitats
  • Formació