Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Béisbol/Sofbol

 

BEISBOL I SOFTBOL

 

 

 

 

 

Sembla increïble, però aquests dos esports tenen una gran tradició al nostre país, encara que continuen sent minoritaris. A València destaquen equips com els Astros de beisbol masculí, recents subcampions d'Espanya, i el Fénix de softbol femení, tots dos amb figures a les seues files de renom internacional i estudiants de la nostra universitat.

 

Juntament amb el plaer que produeix jugar a qualsevol esport d'equip, ací hi hem d’afegir tècniques tan divertides com batre i recollir la pilota amb el guant. El bat i el guant de beisbol són un gran atractiu per a gent de totes les edats i mai no és tard per començar. Tothom que ho prova no desitja més que repetir.

 

La Universitat de València compta en l'actualitat amb grups d'iniciació que només   entrenen i grups de perfeccionament que, a més, competeixen.  Les pràctiques es fan al nou i impecable camp de beisbol i softbol del vell llit del riu Túria.

 

 

 

Entrenador: Alberto Ortí Roig

aloroig@hotmail.com

608940738

 

Horari: dilluns i dijous, de 19,30 a 21,00 h.

 

  • Esports/Activitats
  • Formació