Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Taekwondo

 

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Cardenal Herrera-CEU, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València i Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i  participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CADU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals.

 

El CADU de Taekwondo del 2014 l´organitzà la Universitat Catòlica de València el 28 de febrer

Reglament Tècnic

Bolletí

En el CADU 2013 i 2014 l´equip de la Universitat de València va quedar CAMPIO:

Selecció de la Universitat de València: participa en els campionats universitaris. Per a informar-te dirigir-se als entrenadors de Taekwondo, Salvador Chang o Karina Reis, en els horaris d'entrenament, a la sala de Taekwondo que el Servei d´Educació Física i Esport disposa al Campus dels Tarongers, en els horaris de: dilluns i dimecres, de 20,00 a 21,30h, i els dimarts i dijous, de 13,00 a 14,30h, i de 19,30 a 21,00h., des de el 24 de setembre del 2012, fins al 31 de maig del 2013.

 

 

  • Esports/Activitats
  • Formació