Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Tir amb Arc

 

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Cardenal Herrera-CEU, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València i Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i  participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CADU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals.

El CADU de Tir amb Arc del 2014 l´organitza la Universitat d´Alacant el 6 de març.

La Universitat de València, en el CADU 2013, ha obtingut el 2º lloc per equips amb 1 or, 2 argent i 2 bronzes.

Reglament Tècnic

Bolletí

 

Selecció de la Universitat de València: participa en els campionats autonómics universitaris (CADU). Per a informar-te dirigir-se a l'entrenador de Tir amb Arc, Miguel Gómez, en els horaris d'entrenament (dimarts i dijous, de 17h a 19h), als instal·lacions de Tir amb Arc de la Universitat de València, ubicades al Campus dels Tarongers, des de el 24 de setembre fins al 31 de maig.

  • Esports/Activitats
  • Formació