Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Karate


 

 

La Universitat triomfa en el Campionat Autonòmic Universitari de karate

El pavelló universitari de la Universitat de València va acollir la competició i l’equip amfitrió va guanyar la primera posició del campionat

La Universitat de València suma en els Campionats Autonòmics d’Esport Universitari amb el karate un altre èxit als sis ors, les nou plates i els sis bronzes que va guanyar dissabte passat. El Pavelló Universitari de la Universitat de València va acollir la competició i l’equip amfitrió va guanyar la primera posició del campionat. El van seguir la Universitat Politècnica de València i la Universitat d’Alacant.
L’equip de la Universitat va fer una excel·lent actuació en la competició femenina, en la qual va assolir un ple d’ors en totes les categories. En kata femenina, l’equip de la Universitat va copar el podi amb Inma Peris en la primera posició, Sara Piñango en la segona i Teresa Ferrer en la tercera. En la categoria de -50 kg va passar el mateix: l’or va ser per a Estela Benita, Cristina Lluna va ser plata i el bronze va ser per a Inma Peris. Laura Crespo va guanyar la primera posició en -55 kg i la van seguir Teresa Ferrer, que va ser plata, i Alicia Simón, de la Universitat Miguel Hernández, que va ser bronze. En la categoria de -61 kg, Elisabeth R, Mika Genovés i Tatiana Martí van tancar el podi per a la Universitat. Jéssica Glez i Bàrbara N. van ser or i plata en -68, i Sara Piñango va guanyar l’or en més de 68 kg.
En categoria masculina, els podis van ser més heterogenis. En kata masculina, Pablo de Fez i José Luis C. van guanyar un bronze cadascun. En la categoria de -60 kg Víctor Torres va guanyar una plata i Pablo de Fez un altre bronze. També van guanyar una plata Miquel Àngel P. en -67 kg i Félix Nieto en -84 kg, una categoria en la qual va compartir podi amb Vicen Villegas, que va ser bronze. En més de 84 kg, José Luis Cerrillo i Jesús Vera van pujar al segon i al tercer llocs.
També es va disputar la competició de la categoria de promeses, en la qual Julen Vicente Mauri va guanyar una medalla de bronze.
Després de l’èxit en el CADU, els esportistes de la Universitat continuen la seua preparació per afrontar el Campionat d’Espanya Universitari, que tindrà lloc els propers 6 i 7 de maig a la Universidad Católica de San Antonio (Múrcia), on esperen mantenir el nivell que han estat demostrant els últims anys.
El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos, d’Óscar Aicart, representant de la Universitat Jaume I, i Jesús Alzíbar, tècnic de la Universitat Politècnica de València.

CADU 2014. CLASIFICACION POR UNIVERSIDADES

UNIVERSIDADES

PARTICIPANTES

OROS (8puntos)

PLATAS (6puntos)

BRONCES (4puntos)

TOTAL

PUESTO

UNIVERSIDAD VALENCIA

29

6

9

6

155

UNIVERSIDAD POLITECNICA VALENCIA

16

6

3

7

110

UNIVERSIDAD ALICANTE

8

3

3

3

62

UNIVERSIDAD JAIME I CASTELLON

10

0

0

2

18

UNIVERSIDAD MIGUEL HERNANDEZ

3

0

0

3

15

UNIVERSIDAD CATOLICA VALENCIA

2

0

0

0

  • Esports/Activitats
  • Formació