Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Pàdel

 L´equip masculí i l´equip femení de pàdel de la Universitat de València participa en les competicions per equips organitzadas per la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana amb el Club Esportiu Universitat de València.

En el curs 2013/2014 l´equip masculí participa en el campionat per equips de 1ª categoria autonòmica, en la fase autonòmica de 3ª categoria nacional i en el Campionat Interclubs autonòmic per equips. L´equip femení també està en la 1ª categoria autonòmica i compite en 3ª categoria nacional i en el Campionat Interclubs autonòmic per equips.

Entrenadors: Jorge Bellmont
Lloc d'entrenament: Pistes Pàdel del Servei d´Educació Física i Esports del Campus dels Tarongers (C/ Albalat del Tarongers s/n, Valencia)

Començament: 10 de setembre de 2014, fins 22 de maig de 2015.
Dies d´entrenament:

  • Equip masculí: dimecres i divendres de 14.30h a 16.00h
  • Equip femení: dimecres i divendres de 13.00h a 14.30h

Proves de selecció: Durant tot el més d'octubre, els dimecres i divendres, de 14,00 a 15,00h, en la pista 2 de pàdel del Servei d´Educació Física i Esports del Campus dels Tarongers, i en noviembre i desembre hi ha que sol.licitar cita prèvia als entrenadors. Nivell mínim: nivell 4,5 masculí i 4 femení.

Tel de contacte: Amparo Dols 963828831
E-mail de contacte: raquetastarongers@gmail.com

Normativa i calendari federat: www.padelcv.com

  • Esports/Activitats
  • Formació