Accedir a la pàgina principal de la Universitat Imatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Servei d'Educació Física i Esports
Pàdel

 

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Cardenal Herrera-CEU, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València i Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i  participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CADU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals.

Per a formar part de la selecció de pàdel de la Universitat de València has de passar les proves de selecció i participar en la competició interna que s´organitza des de octubre fins desembre.

 El CADU de Pàdel del 2014 l´organitzà la Universitat Catòlica de València el 6 i 7 de març

La Universitat de València va ser CAMPIONA AUTONÒMICA UNIVERSITARIA


Reglament Tècnic

Bolletí

En el CADU 2014 la Universitat de València va obtindre el 1º lloc per equips, amb els jugadors Adrian Torres i Blas Llopis va obtindre el 2º lloc en la categoria masculina, en mixt varen competir Carlos Castells i Paloma Cerda, que varen obtindre el 1º lloc i en femení participaren Marta Roca i Elena Molina, amb el 3º lloc.

Per a contactar amb els responsables del Pàdel de competició de la Universitat de València: raquetastarongers@gmail.com

  • Esports/Activitats
  • Formació